arrow_drop_up arrow_drop_down

Ik heb 3 korte video’s opgenomen waarin ik uitleg hoe honden leren.
In deze eerste video ga ik uitleg geven over operante conditionering en laat ik zien wat een lamp, een kroket en een hond met dat leerprincipe heeft te maken.
Als je dit leerprincipe begrijpt kun je dat, samen met dat wat je leert in de 2 andere video’s, gebruiken bij de opvoeding en training van je hond.

Meer over hoe honden leren

Download dan hier mijn gratis e-book “Hoe honden leren”

Over de schrijver
Hallo ik ben Jan van den Brand gecertificeerd kynologisch instructeur en gedragstherapeut met 30+ jaar ervaring. Mijn passie is om mijn kennis over opvoeding, training en gedrag van de hond/pup en de ervaring die ik heb opgedaan tijdens het lesgeven aan duizenden cursisten, te delen met iedere hondeneigenaar. Bezoek regelmatig mijn website waar ik die kennis en ervaring deel via blogs, boeken, webinars, online cursussen, enz.
Reactie plaatsen

Koekje erbij?