Hoe honden leren?
e-book hoe honden leren Ontvang het boek

Page content

Hoe leert je hond?

article content

Hoe leert je hond?

Ik heb 3 korte video’s opgenomen waarin ik uitleg hoe honden leren.
In deze eerste video ga ik uitleg geven over operante conditionering en laat ik zien wat een lamp, een kroket en een hond met dat leerprincipe heeft te maken.
Als je dit leerprincipe begrijpt kun je dat, samen met dat wat je leert in de 2 andere video’s, gebruiken bij de opvoeding en training van je hond.

Meer over hoe honden leren

Hoe leert je hond?, kun je lezen in het door mij geschreven e-book “Hoe honden leren”
Dit e-book kun je hieronder gratis downloaden door je naam en e-mailadres in te vullen en op de knop Direct downloaden te klikken.

Jan van den Brand
Jan van den Brand is gecertificeerd kynologisch instructeur / kynologisch gedragstherapeut. Hij is een vervent aanhanger en verdediger van de positieve trainingsmethode. Jan heeft ruim 40 jaar ervaring in het verzorgen van opvoeding- en trainingscursussen voor puppy's, jonge honden en volwassen honden. Hij coacht daarbij ook eigenaren die problemen hebben met het gedrag van hun hond. Zijn kennis en ervaring delen met iedere hondeneigenaar en een ieder die iets met honden heeft is zijn grote passie waar Jan dagelijks mee bezig is. Bij zijn lezingen, webinars en bij het geven van workshops en trainingen weet Jan zijn toehoorders en deelnemers te raken waardoor zij leren op de juiste wijze om te gaan met hun hond. Hierdoor verbeterd de relatie tussen hond en eigenaar en beleven beiden meer plezier aan elkaar. Dan heeft Jan zijn doel bereikt.

Comment Section

0 reacties op “Hoe leert je hond?

Plaats een reactie


*