Page content

Je hond trainen. Het 5 stappenplan dat tot succes zal leiden!

article content

Je hond trainen. Het 5 stappenplan dat tot succes zal leiden!

Je hond  trainen en hem nieuw gedrag aanleren dan is het belangrijk dat je de oefeningen (het gedrag) stapsgewijs opbouwt.
Het 5 stappenplan dat tot succes zal leiden leg ik een onderstaande video uit.
Op die wijze zal de training succesvol verlopen waarbij je hond jouw begrijpt, sneller leert en jij je hond niet behoeft te corrigeren.

In onderstaande video vertel ik je meer over de 5 leerfasen in het trainingsproces en leg ik uit hoe je deze toepast bij het trainen van je hond.

Wil je meer weten over hoe honden leren?  Download dan gratis het door mij geschreven e-book "Hoe honden leren"
zie voor het downloaden hier onder het blogbericht.

Gratis e-book
Voorkom het maken van fouten bij de opvoeding en training van je hond door dit boek zorgvuldig door te lezen en de leerprincipes te hanteren.
Je gegevens zijn veilig wij hebben zelf ook een hekel aan spam
Jan van den Brand
Jan van den Brand is gecertificeerd kynologisch instructeur / kynologisch gedragstherapeut. Hij is een vervent aanhanger en verdediger van de positieve trainingsmethode. Jan heeft ruim 40 jaar ervaring in het verzorgen van opvoeding- en trainingscursussen voor puppy's, jonge honden en volwassen honden. Hij coacht daarbij ook eigenaren die problemen hebben met het gedrag van hun hond. Zijn kennis en ervaring delen met iedere hondeneigenaar en een ieder die iets met honden heeft is zijn grote passie waar Jan dagelijks mee bezig is. Bij zijn lezingen, webinars en bij het geven van workshops en trainingen weet Jan zijn toehoorders en deelnemers te raken waardoor zij leren op de juiste wijze om te gaan met hun hond. Hierdoor verbeterd de relatie tussen hond en eigenaar en beleven beiden meer plezier aan elkaar. Dan heeft Jan zijn doel bereikt.

Comment Section

1 reactie op “Je hond trainen. Het 5 stappenplan dat tot succes zal leiden!


Door Karina op 22 januari 2017

Beste Jan ,
Ik heb met grote interesse gekeken naar uw videofilmpje aangaande de uitleg van het 5 stappenplan.
Sinds een aantal maanden ben ik met de opleiding hondencoach bezig, en heb al diverse honden en baasjes in het kader van mijn opleiding gecoacht. Met hetzelfde 5 stappenplan dat ik zojuist gezien heb.
Ik wil u vragen welke video filmpjes u nog meer heeft gemaakt bijvoorbeeld over De positieve en negatieve gedragsverterkers etc...
Zoals ik u al " vertelde" ben ik nog in opleiding en leergierig naar alles wat mij kan helpen om een goede hondencoach te worden die baas en hond kan bijstaan in het proces naar een zo' n goed mogelijk werkende relatie die voor zowel baas als hond als positief wordt beschouwd.

Plaats een reactie


*