arrow_drop_up arrow_drop_down

Je hond trainen met het 5 stappenplan dat tot succes zal leiden

Je hond  trainen en hem nieuw gedrag aanleren dan is het belangrijk dat je de oefeningen (het gedrag) stapsgewijs opbouwt.
Het 5 stappenplan dat tot succes zal leiden leg ik een onderstaande video uit.
Op die wijze zal de training succesvol verlopen waarbij je hond jouw begrijpt, sneller leert en jij je hond niet behoeft te corrigeren.

In onderstaande video vertel ik je meer over de 5 leerfasen in het trainingsproces en leg ik uit hoe je deze toepast bij het trainen van je hond.

Meer weten over hoe honden leren?
Download dan gratis het door mij geschreven e-book “Hoe honden leren”

Karina

Door

Karina

op 22 January 2017

Beste Jan , Ik heb met grote interesse gekeken naar uw videofilmpje aangaande de uitleg van het 5 stappenplan. Sinds een aantal maanden ben ik met de opleiding hondencoach bezig, en heb al diverse honden en baasjes in het kader van mijn opleiding gecoacht. Met hetzelfde 5 stappenplan dat ik zojuist gezien heb. Ik wil u vragen welke video filmpjes u nog meer heeft gemaakt bijvoorbeeld over De positieve en negatieve gedragsverterkers etc... Zoals ik u al " vertelde" ben ik nog in opleiding en leergierig naar alles wat mij kan helpen om een goede hondencoach te worden die baas en hond kan bijstaan in het proces naar een zo' n goed mogelijk werkende relatie die voor zowel baas als hond als positief wordt beschouwd.

Reactie plaatsen

Koekje erbij?