arrow_drop_up arrow_drop_down
Waarom dit gedrag bij mijn hond?

In deze video, de 2e in een reeks van 3 over “Hoe leert je Hond?”, vertel ik je meer over klassieke conditionering.

Heel veel hondeneigenaren vragen zich in bepaalde situaties af ; waarom dit gedrag bij mijn hond?.
Een antwoord daarop kan zijn dat je hond dit gedrag heeft aangeleerd middels klassieke conditionering zonder dat jij je daar bewust van bent.

Bekijk de video hieronder maar eens dan weet je hoe klassieke conditionering bij een hond werkt.

De eerste video in deze reeks van 3 ging over operante conditionering.
Deze kun je terugvinden in mijn blogbericht “Hoe leert je hond”

Over de schrijver
Hallo ik ben Jan van den Brand gecertificeerd kynologisch instructeur en gedragstherapeut met 30+ jaar ervaring. Mijn passie is om mijn kennis over opvoeding, training en gedrag van de hond/pup en de ervaring die ik heb opgedaan tijdens het lesgeven aan duizenden cursisten, te delen met iedere hondeneigenaar. Bezoek regelmatig mijn website waar ik die kennis en ervaring deel via blogs, boeken, webinars, online cursussen, enz.
Reactie plaatsen

Koekje erbij?